Vyšiel oficiálny trailer k marvelovskému filmu Black Panther

18.10.2017|Ivet Kollárová|
Vyšiel oficiálny trailer k marvelovskému filmu Black Panther

Marvel Entertainment, resp. svet marvelovského komiksu je bezodná studnica nápadov na komiksové adaptácie. Jednou z najnovších, ktorá sa chystá do kín je Black Panther, o ktorom sa už teraz hovorí ako o jednom z najlepších dychberúcich marvelovských filmov. Jeho prvý trailer bol prezentovaný v lete na Comic-Cone v San Diegu a prítomní fanúšikovia v Hale H neskrývali nadšenie a po ukážke hercov privítali so standing ovation. Široká verejnosť si na prvý oficiálny trailer musela počkať trochu dlhšie. A treba podotknúť, pokiaľ bude film len spolovice tak dobrý, ako ponúka trailer, máme sa skutočne na čo tešiť.

Film Black Panther sa odohráva v technologicky vyspelej africkej krajine Wakanda. Novým kráľom sa po smrti otca T‘Chaku stal mladý T’Challa. Hrozby, ktoré sa na neho hrnú ako z vonka tak aj z vnútra Wakandy, mu nedávajú priestor na zorientovanie sa v nových úlohách kráľa a Avengera. Pre T’Challu nastal čas zistiť, akým kráľom sa stane.

Režisérom snímky je Ryan Coogler, ktorý pracoval s excelentným hereckým obsadením: Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Angela Bassett, Danai Gurira, Michael B. Jordan, Daniel Kaluuya, Sterling K. Brown, Forest Whitaker, Martin Freeman, či Andy Serkis.

Film Black Panther dorazí do našich kín 15. februára 2018. Zatiaľ sa pokochajte skutočne skvelým trailerom:

Zdroj:  marvel.com Foto © Depositphotos/Marvel Entertainment/Youtube

Súvisiace články